top of page

Profesionalne usluge bojanja za vaš dom ili poslovni prostor

Stručni ličilac za sve vaše potrebe

U Soboslikaru nudimo visokokvalitetne usluge bojanja stambenih i poslovnih objekata. Od unutarnjeg do vanjskog bojanja, naši stručni slikari će vas pokriti. Ponosimo se svojim radom i uvijek težimo zadovoljstvu kupaca.

Pristupačna cijena

Smatramo da kvalitetne usluge bojanja i slikanja trebaju biti dostupne svima. Zato nudimo konkurentne i transparentne cijene za sve naše usluge.

Besplatne konzultacije na licu mjesta

Shvaćamo da je svaki slikarski projekt jedinstven. Zato nudimo besplatne konzultacije na licu mjesta kako bismo procijenili vaše potrebe za bojanjem i dali vam točnu ponudu.

Iskusni moleri

Naš tim iskusnih slikara ima vještine i stručnost za obavljanje bilo kojeg projekta bojanja, velikog ili malog. Koristimo samo visokokvalitetne materijale i vodimo računa o svom radu.

Potpuno licenciran i osiguran

Ozbiljno shvaćamo svoj posao te smo u potpunosti licencirani i osigurani kako bismo vam pružili bezbrižnost znajući da je vaša imovina u dobrim rukama.

Zašto odabrati nas

Zadovoljni kupci

“Nedavno sam koristio Soboslikar za projekt komercijalnog slikanja i bio sam oduševljen rezultatima. Njihov tim bio je obrazovan, ljubazan i obavio je posao na vrijeme i u okviru proračuna.”

Zatražite besplatnu procjenu molerskih radova

Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali svoju besplatnu procjenu bojanja. Nudimo usluge bojanja diljem Hrvatske

50 Šćapovec, Kloštar Ivanić

095 1608 963

Zahvaljujem na zahtijevu, javit ćemo vam se

bottom of page